savioz fabrizzi architectes

favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras
favre house, veyras

favre house, veyras

 

client :

anne-josé et pierre favre

program :

living room, kitchen, dining room, 4 bedrooms, bathroom, cellar and techniques.

dates :

project 2009,

excution 2010-2011

sia 116 volume :

839 m3

civil engineer :

jérôme favre, veyras

 

 

standing among vines, the house faces south to benefit from the sunshine and the view over the rhône valley. the grey, block-shaped structure comprises a dwelling on two levels plus its external amenities. the entrance is situated to the north, as are the service areas, staircases and storage spaces. the living areas and bedrooms enjoy views over the landscapes to the south, east and west.



 

 

   

favre house, veyras

standing among vines, the house faces south to benefit from the sunshine and the view over the rhône valley. the grey, block-shaped structure comprises a dwelling on two levels plus its external amenities. the entrance is situated to the north, as are the service areas, staircases and storage spaces. the living areas and bedrooms enjoy views over the landscapes to the south, east and west.
FR /  DE /  EN