savioz fabrizzi architectes

savioz fabrizzi architectes

the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar
the box, mobile wine bar

The box, vinothèque mobile

 

client :

les fils de charles favre, sion

collaborator :

etienne gilloz

programme :

shipping containers converted into a wine bar

dates :

planning and implemantation 2016

collaboration :

alexandre zara, az group, sion

 

THE BOX is a kiosk for promoting wines from the cellars of les fils de charles favre. it is designed so that one shipping container is placed above another, creating a 6-metre wine bar at ground level and a 12-metre terrace with panoramic views on the upper level. a cantilever system is used to create a covered terrace adjacent to the bar.

 

 

 


   

the box, mobile wine bar

THE BOX is a kiosk for promoting wines from the cellars of les fils de charles favre. it is designed so that one shipping container is placed above another
FR /  DE /  EN